Om

Hela Sveriges mötesplats

Vi hjälper dig att hitta naturlig mötesplats på internet, oavsett vad eller vem det är du söker just nu. Kärnan i mötesplatsen är en onlinechatt riktad främst till svenskar som innehåller en mängd funktioner. Här kan du chatta både publikt och privat, träffa nya bekanta eller prata med någon du redan lärt känna.

På mötesplatsen hittar du även kontaktannonser i modern tappning där alla medlemmar kan söka och finna nya bekantskaper på ett mer varaktigt sätt, vid sidan av det snabba tempot som chattens rum erbjuder, alla du finner i kontaktannonserna kan du fortsätta prata med direkt i chatten.

Hela mötesplatsen är mobilanpassad och kan användas på alla enheter, såsom datorer, surfplattor och telefoner. All kommunikation transporteras även krypterad med SSL för att alla användare ska känna sig trygga att prata fritt.

Ingen registrering krävs för att chatta och som gäst kommer du åt större delen av alla funktioner. Att bli medlem medför dock en del fördelar, såsom att få tillgång till samtliga kontaktannonser och reservera ditt eget namn så ingen annan tar det längre fram, du kan även skapa egna privata chattrum att bjuda in folk till. Att bli medlem går på nolltid och är helt gratis.

Den fria mötesplatsen

Chatten är helt anpassningsbar för er användare och en grundtanke är att den ska vara så fri som möjligt, utan kontrollerande funktioner. Ni kan exempelvis byta namn och användarnamn när som helst, kontakta alla medlemmar och gäster, skapa egna privata och offentliga rum och bjuda in vilka ni vill. Vi vill erbjuda den bästa tjänsten där alla kan hitta bekantskaper och umgås på nätet.

Vi strävar efter att chatten ska kunna användas precis så som varje enskild användare vill så att alla kan få ut så mycket av den som möjligt. Om något saknas på mötesplatsen är varje användare välkommen att själv skapa det som saknas.

Alternativ till chattappar

Dinchat är ett perfekt alternativ till chattappar såsom skype, kik och snapchat då vår mötesplats varken kräver nedladdning av en app eller registrering.

Chatten kan användas när du vill, och från var som helst i världen då ingen nedladdning krävs. Diskret, underhållande och enkelt!

Allt helt gratis såklart, välkommen in!